Over tiskeshof

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg

Welkom in onze actieve hoeve vlakbij het kerkplein van Sint-Margriete-Houtem! Dit dorpje met zijn welklinkende naam is een deelgemeente van de suikerstad Tienen. Onze b&b ligt vlakbij een prachtig wandel- en fietsroutenetwerk . Voor wie van deze prachtige omgeving wil genieten, stellen wij met plezier gratis fietsen ter beschikking.

De talrijke boomgaarden in de buurt leveren in het bloesemseizoen prachtige beelden op. Onze b&b is ideaal gelegen om deze schitterende streek op eigen tempo te verkennen. Ook gastronomie is bij ons niet ver te zoeken. Op culinair vlak zal het u zeker aan niets ontbreken!

Onze hoeve stelt 3 kamers ter beschikking met elk een privébadkamer en toilet. Elke kamer is vernoemd naar een veldbloem: margriet, papaver en viooltje. Maak uw keuze aan de hand van de kamerbeschrijving!

Logeren in Het Tiskeshof is vooral genieten van al het goede dat ons huis te bieden heeft: heerlijke zelfgemaakte confituren en verse scharreleieren van de kippen in onze tuin. Wij werken dan ook steeds met dagverse producten.

In onze tuin kan u tot rust komen aan het verwarmde zwembad of rustig de tijd nemen om een boek te lezen. Elke ochtend kan u in onze veranda genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en bij mooi weer kan dit zelfs op het terras.

Verder kan u ook rustig tv kijken in ons salon, waar er voor de kleinsten ook een video- en dvd-speler beschikbaar is.

Kleine honden (tot 10 kg) mogen mee op de kamer mits een kleine toeslag van 5 euro per dag. Voor de grotere honden hebben wij een comfortabele buitenren voorzien.

Jacuzzi en infrarood sauna zijn aan 35 euro per persoon per dag te reserveren.

Onze Kamers